Vårt team

Clas Rolander
Clas Rolander

Clas Rolander

Tel: +46 (0)76-767 70 77
Email: clas.rolander@cordevo.se

Clas Rolander

Med en civilingenjörsutbildning mm i botten har Clas gjort en karriär inom branscherna medicinsk teknik, telekom och IT där han i olika ledarroller arbetat med produktutveckling, marknadsföring, försäljning och inte minst tjänsteverksamhet. Han har haft många positioner med både stort personal- och resultatansvar i en internationell miljö, och fått många positiva omdömen för sin ledarstil. Privat har Clas också haft ett antal styrelseuppdrag genom åren.

Sedan tio år har Clas tagit den friare rollen som konsult med inriktning på framförallt affärsutveckling, innovation, scenarioplanering och ledarskap – allt för att skapa tillväxt för kund och arbeta med det han tycker är roligt.

Till sin natur är Clas en öppen, nyfiken och allmänbildad generalist som har förmågan att snabbt sätta sig in nya sammanhang och problembilder. Han gillar att bryta ny mark och skulle i ett annat århundrande nog blivit upptäcktsresande!

”Jag drivs av att förbättra, förändra och utveckla – kunder såsom oss själva” säger Clas utifrån sin bas i Stockholm och Åre.

Exempel på kunduppdrag inom ledarskap: