Vårt team

Tobias Stenberg
Tobias Stenberg

Tobias Stenberg

Tel: +46 (0)72-305 55 92
Email: tobias.stenberg@cordevo.se

Tobias Stenberg

Med passion för företagande och resultat har Tobias i över 25 år bidragit till flera bolags tillväxtresor, både i Sverige och internationellt. Tobias är också ofta anlitad i olika ledande roller såsom interims CFO och COO, och en mycket anlitad styrelseledamot.

Den röda tråden för genomförda uppdrag är att skapa de rätta ekonomiska förutsättningarna för att uppnå företagets verksamhets- och finansiella mål. Oftast innefattar uppdragen finansiering genom att optimera kassaflöden, upptagande av lån eller resa riskkapital. Samt göra bolag börsfäiga och genomförande av IPO.

Som serieentreprenör har Tobias egenupplevd erfarenhet av resa riskkapital, sälja livsverk, lista bolag på börsen och otaliga sparprogram. Detta innebär såväl praktiska som mentala utmaningar där styrelse och ägare står inför svåra beslut. Här kan Tobias kan både agera rådgivare och genomförare.

Har du frågor eller vill diskutera hur du kan stärka ert företags ekonomiska förutsättningar så är du välkommen att kontakta Tobias.

Exempel på kunduppdrag inom affärsutveckling: