Vårt team

Johan Mandelius
Johan Mandelius Cordevo

Johan Mandelius

Tel: +46 (0)70-595 04 82
Email: johan.mandelius@cordevo.se

Johan Mandelius

Med en gedigen erfarenhet av förändringsledning inom strategi, affärsutveckling och verksamhetsutveckling, särskilt inom internationella organisationer och IT/Telecom, har Johan demonstrerat sin expertis. Med en bakgrund som inkluderar arbete i multinationella företag och en stationering i London över två år, samt vidareutbildning i förändringsledning vid Columbia University, är Johan specialist på att navigera genom komplexa förändringslandskap.

Johans dokumenterade ledarskapsförmåga sträcker sig över stora projekt och program, med erfarenhet från både kundinriktade initiativ och organisatoriska transformationsprogram. Dessutom har han visat förmåga att etablera och leda högpresterande team.

Johan har en beprövad förmåga att mobilisera organisationen inför förändringar och att effektivt leda genomförandet av dem.

Johan är känd för sin analytiska förmåga och sin oavbrutna drivkraft att förbättra arbetssätt för att uppnå högre effektivitet. Med dessa egenskaper är han en ovärderlig tillgång för vilken organisation som helst som strävar efter framgång i en snabbt föränderlig värld.

”Även om välkända förändringsmodeller, såsom Kotter-modellen, utgör en bra grund, kräver varje förändringsledning en anpassning till den specifika organisationens utmaningar. Varje organisation är en produkt av de individer som ingår i den och kräver en anpassad strategi som tar hänsyn till dess specifika utmaningar.”

Exempel på kunduppdrag inom ledarskap: