Vårt team

Tomas Viksberg
Thomas Viksberg

Thomas Viksberg

Tel: +46 (0)70-874 53 33
Email: thomas.viksberg@cordevo.se

Thomas Viksberg

Idag översköljs vi med olika typer av inspiration i alla möjliga frågor från poddar, YouTube mm. Men att gå från ord till handling får du lösa på egen hand, även när det gäller ledarskap.

Thomas hjälper dig att träna på HUR’et, dvs metoder, modeller och verktyg för att få det att hända på riktigt! Att frigöra din inneboende potential för att våga växa och skapa bestående och långsiktiga resultat.

Thomas har arbetat med allt från att träna idrottare och idrottslag för att vinna de riktigt stora mästerskapen till att jobba med stora multinationella företag. Han har över 20 års erfarenhet inom ledar- och organisationsutveckling och är NLP (Neuro Lingvistisk Programmering) Business Trainer, ICC (International Coaching Community) Businesscoach, ICF (International Coaching Federation) Teamcoach samt är mentaltränare åt elitidrottare inom såväl individuell idrott som lagidrott.

Är du intresserad av att få lära dig att leda och utvecklas baserat på principer från senaste hjärnforskningen och högpresterande organisationer? Våra metoder och verktyg baseras på teorier hämtade från två Nobelpris, det senaste inom hjärnforskning och neuroledarskap.

”Att våga är att tappa fotfästet en stund, att inte våga är att förlora sig själv” – Sören Kirkegaard

Exempel på kunduppdrag inom ledarskap: