Vårt team

Patrik Kärrberg
Patrik Kärrberg Cordevo

Patrik Kärrberg

Tel: +46 (0)70-812 11 88
Email: patrik.karrberg@cordevo.se

Patrik Kärrberg

Patrik har 25 års erfarenhet inom försäljning av tekniksystem. Han har startat och expanderat verksamheter inom mjukvara och internetplattformar i både Japan och Europa. Han bidrar även med verksamhets- och styrelseerfarenhet från tillverkande företag.

Patriks konsultuppdrag fokuserar på att förbereda företag att arbeta med effektiva internetplattformar, molnstrategier, dataplattformar, AI och hur man mäter dess ekonomiska och produktiva effekter. Projekt och interimsuppdrag inkluderar Go to market i Japan, Storbritannien, Sverige; affärsutveckling av produkter med teknisk höjd; försäljning av programvara och tjänster; policy och partnerskap; samt teknikutvärderingar. Han är en publicerad forskare inom digital innovation, ekonomi och produktivitet.

Patrik är gästföreläsare och handledare för MBA-studenter vid University College London och London School of Economics (LSE). Han har skrivit forskningsrapporter för ledande IT-företag och Världsbanken både för LSE och som oberoende konsult. Han har en doktorsexamen från London School of Economics och en civilingenjörsexamen i Industriell Ekonomi, Linköpings Tekniska Högskola.

Exempel på kunduppdrag inom affärsutveckling: